Werkenindeboekhandel

Lekkage opsporen ideetjes

In eerdere artikelen in deze serie hebben we het gehad over de twee beste manieren om een loodgieter te vinden in Amersfoort en waar je op moet letten als je de loodgieter contacteert. Als je dit volgt zul je al gauw de juiste lekdetectie expert vinden in Amersfoort die veel ervaring heeft met jouw probleem op te lossen. In dit artikel gaan we het hebben over de prijs van de loodgieter en een paar punten om op te letten zodat je niet tegen een onverwachte hoge rekening aan loopt!

selecting-a-plumber

Voorrijkosten

Veel loodgieters rekenen voorrijkosten. Logisch ook, want tijd is voor hen waardevol. In de regel is het dus belangrijk dat je een loodgieter in de buurt vind. Hoe verder de loodgieter buiten Amersfoort woont, hoe langer hij in het verkeer zal zitten en hoe meer je dus aan voorrijkosten zal betalen. Kijk dus hoeveel je loodgieter per kilometer aan voorrijkosten in rekening brengt en hoe ver hij bij je vandaan woont. Op deze manier betaal je voor het oplossen van het probleem wat je in huis hebt en niet voor andere zaken die eigenlijk overbodig zijn.

Uurtarief

Het uurtarief van een loodgieter is vaak opgebouwd uit een stadaard formule. Om te beginnen betaal je een beginbedrag, waarna de loodgieter per uur (of kwartier) zijn tijd extra in rekening bent. Bekijk deze tarieven dus goed voordat je een loodgieter belt en je zult ongeveer weten hoeveel je kwijt zal zijn.

Extra materialen

Soms kan het voorkomen dat de loodgieter bepaalde materialen nodig heeft om zijn werkzaamheden uit te voeren. Heeft u een lekkage in Amersfoort? Soms gaat dit om simpele moeren, die je misschien zelf nog wel thuis hebt. Dan kan de loodgieter deze gebruiken, mar andere keren gaat het om grotere pijpen of iets dergelijks. De loodgieter zal deze dan in rekening brengen boven op de voorrijkosten en uurtarieven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Scroll To Top